TÁJÉKOZTATÓ

Három típusú lufit forgalmazunk. Latex, azaz gumi léggömböt, fólia és bubble léggömböt.

  • A héliummal töltött latex léggömbök kb. 8-10 óráig lebegnek és őrzik meg formájukat. A külső és belső hőmérsékletváltozás függvényében a lebegési idő változhat. A lebegési idő meghosszabbítása érdekében egy speciális zselét használunk, melynek segítségével a latex lufi akár 3-4 napig is lebeg. Nem tölthető újra! Ezzel szemben a levegővel töltött latex léggömbök akár hetekig is megtartják formájukat.
  • Fólia léggömb: Teljesen rugalmatlan fóliából készülnek. A héliummal töltött fólia léggömbök akár 2-3 hétig is lebegnek, de ez alatt az idő alatt nem tartják meg kezdeti feszességüket. Újratölthetőek.
  • Bubble léggömb: Celofánhatású műanyagból készül, sokkal rugalmasabb és tartósabb, mint a fólia léggömbök. Megfelelő körülmények között akár 1,5-2 hónapig is lebegnek. A bubble lufi eresztésekor először csak az oldalán jelennek meg apró ráncok, de maga a léggömb test feszes marad.

Az általunk forgalmazott Qualatex latex léggömbök 100 százalékosan környezetbarát, természetes gumiból készülnek, és körülbelül annyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

A fólia léggömbök biológiailag nem lebomlóak és vezetik az áramot, ha elektromos vezetékkel kerülnek kapcsolatba. Ezért a fólialéggömböket mindig rögzíteni kell egy súllyal, hogy ne tudjanak elszabadulni.

Figyelmeztetés: Gyermekek 8 éves kor alatt megfulladhatnak, ha a felfújt, kilyukadt léggömböt a szájukba veszik és a gázt belélegzik! Csak szülői felügyelettel használják! A kidurrant léggömböket azonnal ki kell dobni. A hélium belélegzése súlyos károkat okozhat a tüdőben, a palackból, illetve a léggömbből történő belélegzése tilos!

Kiszállítási díjainkról a “Szolgáltatások” menüben tájékozódhat.