Csillagszoró Arany Szám 9-es

400 Ft

A Csillagszoró Arany Szám 9-es tökéletes kiegészítője lehet bármilyen ünnepi dekorációnak. Ez a látványos lufi és party kellék garantáltan elvarázsolja a vendégeket, és emlékezetessé teszi az alkalom pillanatait. A Csillagszoró Arany Szám 9-es kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig szolgálja majd a célját. Ideális választás minden korosztály számára, legyen szó akár születésnapról, évfordulóról, vagy bármilyen más ünnepi alkalomról. Rendeld meg most, és varázsold egyedivé az ünnepedet!

Készleten

(1 vásárlói értékelés)
5 Vásárló, akik ezt a terméket nézik épp most!
Szállítás

Rendelés Nyomonkövetése

Fizetés és szállítás

2000+ Minőségi Termék

Telefonos
Ügyfélszolgálat

Főoldal

Akár 24 órás Szállítás

Cikkszám: CS1921S-9

A Csillagszoró Arany Szám 9-es egy kiváló minőségű dekorációs elem, amely tökéletesen illik mindenféle ünnepi alkalomhoz. Legyen szó születésnapról, házassági évfordulóról vagy bármilyen más ünnepi eseményről, ez a csillagszoró garantáltan feldobja majd a hangulatot.

A termék magas minőségű anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig szolgálni fogja Önt. Az arany színű szám 9-es különleges és elegáns megjelenést kölcsönöz a dekorációnak, így biztos lehet benne, hogy a vendégek is lenyűgözőnek fogják találni.

A Csillagszoró Arany Szám 9-es kiválóan alkalmas arra, hogy felhelyezze a falra vagy az ajtóra, de akár a torta tetejére is helyezheti, hogy még inkább kiemelje az alkalom fontosságát. A termék könnyen használható és könnyen összeállítható, így akár az utolsó pillanatban is beszerezheti.

Ha szeretné, hogy az ünnepi dekorációja igazán emlékezetes legyen, akkor a Csillagszoró Arany Szám 9-es tökéletes választás Önnek. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és tegye felejthetetlenné az ünnepi alkalomot!

Tömeg

0 , 0328 kg

Méretek

11 , 7 × 9 , 5 × 1 cm

5
1 review
1
0
0
0
0

Csillagszoró Arany Szám 9-es termékről 1 értékelés

Szűrők törlése
  1. Avatar of NikiGabi

    NikiGabi

    Nagyon jó minőség

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejelentkezés után tudsz az értékelésedhez képet adni..