ECO Lufi Pasztell 12″ – lila

65 Ft

Az ECO Lufi Pasztell 12″ lila színű lufi, mely környezetbarát anyagokból készült. Ideális választás bármilyen ünnepi alkalomra, legyen az gyermekszületésnap vagy felnőtt parti. A lufi magas minősége és tartóssága garantált, így hosszú ideig feldobhatja a dekorációt. Vásároljon most az online boltunkban, és varázsolja szebbé az eseményt!

Készleten

Gumi Lufi Méret táblázat

Gumi lufi méret táblázat: Tegye tökéletessé minden pillanatát!

Ebben a mérettáblázatban összegyűjtöttük gumi lufijaink különböző méreteit, hogy segítsünk kiválasztani az ideálisat az Ön egyedi eseményéhez. Az összes lufi kiváló minőségű, hosszan tartó, és csodálatos pillanatokat teremt. Válassza ki a megfelelő méretet, és készüljön a lélegzetelállító dekorációkra! Ne feledje, minden lufink prémium minőségű, és számos színben elérhető. Válassza ki azt, ami illeszkedik az Ön stílusához és eseményéhez, és emelje a vidámság és boldogság szintjét! Figyelem: Kezelje óvatosan az összes lufiterméket, és tartsa távol őket éles tárgyaktól. A színek változhatnak a monitor beállításaitól függően.
(1 vásárlói értékelés)
17 Vásárló, akik ezt a terméket nézik épp most!
Szállítás

Rendelés Nyomonkövetése

Fizetés és szállítás

2000+ Minőségi Termék

Telefonos
Ügyfélszolgálat

Főoldal

Akár 24 órás Szállítás

Cikkszám: G110/79

Az ECO Lufi Pasztell 12″ – lila egy kiváló minőségű, környezetbarát lufi, amely tökéletes választás mindenféle ünnepségre és alkalomra. A lila színű lufi ideális választás lehet születésnapokra, babaváró partikra, esküvőkre vagy bármilyen más alkalomra, ahol a dekoráció fontos szerepet játszik.

Az ECO Lufi Pasztell 12″ – lila tökéletesen illeszkedik a webáruházunk által kínált lufi és party kellékek széles választékába, amelyeket minden korosztálynak ajánlunk. A lufik és dekorációs anyagok között megtalálhatóak a klasszikus, egyszínű lufik, a színes, mintás lufik, valamint a különleges formájú lufik is.

A termékeink minőségi anyagokból készülnek, így biztosak lehetünk abban, hogy a dekoráció hosszú ideig szép marad. Emellett, az ECO Lufi Pasztell 12″ – lila környezetbarát anyagokból készül, így a termékválasztásunkkal hozzájárulhatunk a fenntartható fejlődéshez is.

Ha szeretné, hogy az ünnepség vagy a partija igazán különleges legyen, akkor válassza az ECO Lufi Pasztell 12″ – lilát, és kombinálja más lufik és party kellékekkel a webáruházunkban. Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel vagy a dekorációval kapcsolatban, akkor kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, és szívesen segítünk Önnek a megfelelő termékek kiválasztásában és a dekoráció tervezésében.

Tömeg

0 , 0328 kg

Méretek

11 , 7 × 9 , 5 × 1 cm

5
1 review
1
0
0
0
0

ECO Lufi Pasztell 12″ – lila termékről 1 értékelés

Szűrők törlése
  1. Avatar of NikiGabi

    NikiGabi

    Nagyon jó minőség

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejelentkezés után tudsz az értékelésedhez képet adni..