Króm ECO Gumi Lufi 13″ – pezsgő

150 Ft

A Króm ECO Gumi Lufi 13″ – pezsgő tökéletes választás mindenféle bulira és ünnepségre, legyen szó gyerekeknek vagy felnőtteknek szóló eseményről. A lufi magas minőségű, környezetbarát anyagból készül, így nem csak látványos, de környezettudatos ajándék is lehet. A pezsgő színű króm bevonat pedig extra eleganciát kölcsönöz a dekorációnak. Vásároljon most a webáruházunkban és varázsolja még emlékezetesebbé az eseményt!

Készleten

Gumi Lufi Méret táblázat

Gumi lufi méret táblázat: Tegye tökéletessé minden pillanatát!

Ebben a mérettáblázatban összegyűjtöttük gumi lufijaink különböző méreteit, hogy segítsünk kiválasztani az ideálisat az Ön egyedi eseményéhez. Az összes lufi kiváló minőségű, hosszan tartó, és csodálatos pillanatokat teremt. Válassza ki a megfelelő méretet, és készüljön a lélegzetelállító dekorációkra! Ne feledje, minden lufink prémium minőségű, és számos színben elérhető. Válassza ki azt, ami illeszkedik az Ön stílusához és eseményéhez, és emelje a vidámság és boldogság szintjét! Figyelem: Kezelje óvatosan az összes lufiterméket, és tartsa távol őket éles tárgyaktól. A színek változhatnak a monitor beállításaitól függően.
(1 vásárlói értékelés)
19 Vásárló, akik ezt a terméket nézik épp most!
Szállítás

Rendelés Nyomonkövetése

Fizetés és szállítás

2000+ Minőségi Termék

Telefonos
Ügyfélszolgálat

Főoldal

Akár 24 órás Szállítás

Cikkszám: GB120/85

A Króm ECO Gumi Lufi 13″ – pezsgő egy kiváló minőségű és környezetbarát lufi, amelyet bármilyen ünnepi alkalomra használhatunk. A termék nevében szereplő “Króm” utal arra, hogy a lufi fényes, csillogó felülettel rendelkezik, így igazán elegáns hatást kelt. Az “ECO” jelző pedig azt jelzi, hogy ez a lufi környezetbarát anyagokból készült, így akár a természetben is lebomlik.

A Króm ECO Gumi Lufi 13″ – pezsgő kiváló választás lehet születésnapokra, ballagásokra, esküvőkre, vagy akár csak egy egyszerű családi összejövetelre is. A lufi mérete 13″, ami ideális méretnek számít, hiszen nem túl nagy, de nem is túl kicsi. A “pezsgő” szín pedig egy elegáns és stílusos árnyalat, amely bármilyen dekorációval jól harmonizál.

A Króm ECO Gumi Lufi 13″ – pezsgő könnyen felfújható és tartós. A lufi anyaga rugalmas és ellenálló, így nem kell aggódnunk az esetleges szakadások miatt. A lufi használata nagyon egyszerű, csak fújjuk fel, és már készen is áll az ünnepi dekorációhoz.

A webáruházunkban számos más lufi és party kellék közül is válogathat, így biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb terméket. Vásároljon tőlünk bizalommal, és tegye még emlékezetesebbé az ünnepi alkalmakat a Króm ECO Gumi Lufi 13″ – pezsgő segítségével!

Tömeg

0 , 0328 kg

Méretek

11 , 7 × 9 , 5 × 1 cm

5
1 review
1
0
0
0
0

Króm ECO Gumi Lufi 13″ – pezsgő termékről 1 értékelés

Szűrők törlése
  1. Avatar of NikiGabi

    NikiGabi

    Nagyon jó minőség

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejelentkezés után tudsz az értékelésedhez képet adni..